BEAUTY - TOVE CASTOR

BLUSH BOMB FRÅN MAKIASH – OM ATT VÄLJA NYANS PÅ ROUGE

Makeup är verkligen underbart. Finns det något härligare än att botanisera bland en mängd nyanser av härliga färgpigment? Det är exakt samma känsla som jag har med konstnärsmaterial. Makeup är som ett finstämt måleri, faktum är att när man målar kan det vara till hjälp att först måla in hela canvasen i en beigegul ockranyans, precis som huden, för att en helvit canvas kan kännas skrämmande och svår att ta sig an. Makeup är konstnärligt om något.

Makiash tänker något smalare och kanske smartare? Istället för hundratals med produkter i hundratals nyanser fokuserar de på mindre limiterade serier. En av vårens stora sminktrender är Blush Bomb och Makiash lanserar 4 finstämda nyanser av rouge. Pale Pink, Soft Pink, Bright Coral och Fresh Plum. Superfina allihopa!

Hemligheten med rouge är att hitta en nyans som påminner om din rodnad och ingen rodnad är den andra lik. Därutöver kan man självklart välja olika nyanser av dramatik. Det gäller sedan att hitta en nyans på rouget som tillsammans med din hudton ger den där lilla extra fräschören eller dramatiken som bara rouge kan ge. 

Obs! Lägg märke till att ordningen inte är densamma på routen på bilden och proverna på armen! Inte helt pedagogiskt av mig (jag som tom har två lärarutbildningar. Därför har jag förtydligat nyanserna under varje bild för sig.

Makiash Blush Bomb

1.Fresh Plum 2.Bright Coral 3.Soft Pink 4.Pale Pink

Applicera rouge med en borste. Jobba upp pigment i borsten, knacka av överflöd och applicera med lätt hand. Tar du i för hårt kan rouget bli fläckigt. Lätta lätta rörelser på äppelkinden och fortsätt med lika lätt hand upp mot tinningen. Tänk på att inte gå för nära näsan eller för lågt ner på kinden, routen påverkar din ansiktsform mer än du tror. Applicera rodnad i formen av paisley säger jag, som en NIKE swosh säger Helena på imakeyousmile.se. 

VÄLJA NYANS PÅ ROUGE

1.Soft Pink 2.Pale Pink 3.Fresh Plum 4.Bright Coral

makiash blush

1.Bright Coral 2.Pale Pink 3.Fresh Plum 4.Soft Pink  

/Tove

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.