CHANEL BUGS – EN FLUGA? 

Min intention var att titta lite närmre på skönhetstrenderns från Haute Couture visningarna som just avslutats i Paris, men jag har svårt att inte nämna flugorna. Just insekter har vi ju sett som inredningsdetalj ett bra tag och som print, jag har tex en baddräkt från Rodebjer. Nu vet vi att de kommer som smycken, flugor alltså för tex spindlar  har de svenska smyckesdesignerna Maria Nilsdotter och Cornelia Webb redan passerat. Men nu kommer flugan för vi har sett den hos Chsnel och Karl Lagerfeldt har sagt sitt. Lite nöjd är jag att jag har en gammal flugbrosch.

Den dubbla eyelinern tror jag kommer landa bättre i editorialsidor och som inspiration. Möjligtvis att eyelinervingen kan komma att bli längre och rakare. Jag tror också att den kommer bli mer diffus, inte alls liks knivskarp. 

  
   
Även Armani visade par i eyelinern. Det är hos Armani också full fokus på naturlig hy, naturliga bryn och rodnande läpp, superfint tycker jag! 

 

Alla bilder kommer från Pinterest

Tags from the story
, , ,
Written By
More from Tove Castor

Fotograf sökes – Vill du samarbeta?

  Jag söker samarbete med fotograf alternativt annan modebloggare för att höja...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *