BEAUTY - TOVE CASTOR

Moroccan Oil Smooth

moroccan oil treatment oil

 

Det känns så himla roligt att ni börjar höra av er med frågor. Däremot är det väldigt sällan de kommer här på bloggen mest trillar de in på Facebook, sms och mail men jag tänkte att jag svarar här också för kanske är det någon annan som undrat samma sak. Frågan löd:

Såg att du varit på Maroccanoil. Har du koll på deras grejer? Jag funderar på om schampo och balsam kan vara något för mitt blekta och torra hår?

Och visst har jag koll på Moroccan Oil! Jag har själv testat flera av produkterna och har träffat dem ett par gånger, tex på det här eventet som gällde Smooth serien. Men så var jag faktiskt på en frukost med dem häromdagen också där de presenterade en nyhet, de kommer nämligen med Hudvård. (Mer om den nyheten snart!!)

För att svara på frågan. Mitt hår är inte heller helt kul kan jag säga. Jag har tjockt hår som växer hyfsat fort, jag har vilt hår, jag har torrt hår och jag har frissigt hår. Jag klipper mig sällan och borstar nästan aldrig håret med borste. Jag har nog ett ganska negligerat hårsvall tyvärr. Min lilla kärlekshistoria med Moroccan Oil började med ett varuprov inför en Medelhavsresa och det var verkligen en Aha-upplevelse. Det var ett prov på deras Treatment Oil och finare hår än jag hade på den resan hade jag nog aldrig haft. Saltvatten, tvätt, red ut med fingrarna i duschen, i med olja och självtorka. Ingen krävande rutin eller hur. Det jag upptäckt är att mitt hår inte alls är fett utan behöver massor med fukt. Massor, så jag använder Moroccan Oil Smooth serie (Schampo, Balsam och Mask) som verkligen lugnar ner. Som alltid reder jag ut håret med fingrarna i duschen och så i med Treatment Oil. Klart. Ibland plattar jag håret eftersom det tenderar att göra som det vill. Men rutinen är tvätt 2-3 ggr i veckan och mycket fukt. Jag har provat andra oljor med inte alls varit nöjd, jag har fuskat med shampoo från mataffären, tyvärr. Det är skillnad på shampoo och shampoo och jag tror på att använda en hel serie. Smooth är berikat med både arganolja och argansmör och är milt rengörande och öppnar upp, masken tillför fukt och balsam sluter. Precis, ni hörde rätt, man kan med fördel använda inpackning och mask mellan schampo och balsam för då är stråna mer mottaglig för alla verksamma ämnen. Det lärde jag mig från Steven som jobbar med Moroccan Oil.

Smooth-serien är dessutom sulfat-, fosfat- och parabenfri och är färgbevarande om ni har färgat hår.

Moroccan Oil Smooth

 

Lämna gärna fler frågor, kommentarer och så här på bloggen!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.