VITARE TÄNDER MED WARPAINT

VITARE TÄNDER MED WARPAINT 

 

Kan det här stämma, får man vitare tänder med Warpaint? Jag föll ju såklart direkt för det nattsvarta.

När jag var på Stockholm Beauty Week var det en liten svart ask som väckte mitt intresse.En ganska anspråkslös ask med naturliga ingredienser som kol från kokosnöt. Där har vi det igen, kokos. Kokosolja sägs ju också vara väldigt bra när det kommer till att rengöra tänderna och skapa en bra munhygien. Kokosolja sägs ju vara bra till allt. 

Warpaint sägs ta ett helhetsgrepp och är helt utan kemikalier eller tillsatser. Med enbart naturliga ingredienser polerar och bleker Warpaint tänderna, stärker emaljen och avgiftar munnen.

Som sagt, jag har inte provat ännu men jag ska. Först bli svart i munnen för att sedan förhoppningsvis bli lite vitare? 

The things we do – Jag hittade min här

VITARE TÄNDER MED WARPAINT 

Written By
More from Tove Castor

JAG DÖÖÖR

Ok, i ett tidigare inlägg JAG+FOLIE+20 MINUTER publicerade jag bilder på en...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *