NEW IN – BLACK MINI & WHITE MAXI 

Shopping, att bygga garderob, hitta sin stil. Allt det där tar tid. Ja kanske inte shopping, det kan ju gå väldigt fort ibland. Ibland går det fort och fel men med tiden går det oftare och oftare rätt. Sedan finns det plagg man köper om och om igen, som den korta svarta kjolen. Kan man ha för många? Det här är ett plagg jag återkommer till om och om igen och söker alltid efter den perfekta. Den perfekta är inte alltid den samma, ibland är den smalare, ibland lite längre, ibland är den lätt omställd och ibland är den klockad. Just nu är den lätt A-linjeformad med ett mindre sprund fram och kommer från &OtherStories. Fler verkar vara överens med mig för vips är kjolen slutsåld.

Art Dress från Rodebjer har jag redan i svart, och i ett eklövs-print från ett par år tillbaka. Jag älskar dem. En vit har stått med på min wishlist länge nu så när jag såg att den fanns nedsatt slog jag till, klickade jag till. Det är ett av mina bästa shoppingtips. Skapa en lista och håll koll, kolla flera olika sajter för de gör lite som de vill med rea. Ett plagg kan finnas kvar på en sajt och vara helt slut på en annan, en kan ha den på rea och en kan fortfarande ha den som en nyhet. Det är en djungel därute men den som vet vad hon söker kan ha tur.

 

Written By
More from Tove Castor

Oversized

Stickat hör hösten till och den här koftan – jag brukar tänka...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *