BEAUTY - TOVE CASTOR

FEM SKÖNHETSFAVORITER FRÅN FEBRUARI

1 Mars allaredan. Hur kan tiden gå så fort samtidigt som det känns som vi har haft höst och vinter så så länge. Men idag är det mars och kanske kanske kan man kalla det för den första vårmånaden? Kan vi säga så? Klimatmässigt så har vi däremot två riktigt torra månader framför oss och det tär en hel del på hår, hud och händer. Mina skönhetsfavoriter från februari är ungefär lika färgstarka (med undantag av Chanel) som det är utanför fönstret men allt sitter inte i förpackningen. Det är mer vad de gör än vad de bidrar med estetiskt i badrummet som får mig att lyfta just de här produkterna som min absoluta favoriter från februari månad. Utan inbördes ordning:

 

Beauté Pacifique One Step Cleansing & Moisturizing Water 

Regöring, rengöring, rengöring. Det är något jag slarvat med genom åren och alltid har tagit nya tag kring. jag älskar Beauté Pacifiques rengöringsprodukter och enkla quick fix produkter som One Step. En skonsam  all in one rengöring som tar bort makeup och smuts utan att torka ut. Det här är en form av samtidens beauty darling Micellarvatten. One Step är framställd av miceller, som är små oljemolekyler suspenderade i vatten. De här små molekylerna löser upp och drar till sig alla oönskade partiklar av makeup och smuts på huden. En quick fix som funkar både på morgonen och på kvällen.

 

R+CO Bad Lands Dry Shampo Paste

Den här skrev jag om för inte så länge sedan. Ett torrschampo i pastaform som är lätt att applicera precis där du vill ha det. jag brukar fördela det i både hårbotten och i längderna för en second/third day känsla. Varken nytvättat eller smutsigt hår funkar på mig så den här produkten hjälper mig att få perfekt struktur från dag 1-4. Sedan är det dags att tvätta håret igen.

 

Exuviance Deep Hydration Treatment & OptiLight Daily Prep

Deep Hydration Treatment är en fuktmask som jag lägger på kvällen och sedan låter sitta över natten. Den är ganska tunn och går snabbt in i huden. En fuktboost som också hjälper till att stärka hudens barriärer.

När jag provade OptiLight Daily Prep första gången trodde jag inte att det var sant. OptiLight är en exfolierande rengöring som både rengör och ger lyster. En snabb tvätt på morgonen har ungefär samma effekt som en skogspromenad, vaken och fräsch i ett vips!

 

Februari har handlat mer om hudvård än make up för min del men jag har har återupptäckt en produkt i mitt eget badrumsskåp som från att ha varit en nja har blivit en favorit. 

 

Le Blush Créme De Chanel i nyans 79 Cheeky

Jag köpte den här rougen på Arlanda på väg till ett event i Berlin. Jag ville unna mig något extra lyxigt och något att fixa till mig med under resan och jag föll för en rouge. Det här är en creme blush med silkesmatt finish som jag applicerar med fingertopparna. Den är så pigmentstark att jag har haft lite svårt att komma överens med den men med fjäderlätta fingertoppar (så som man jobbar med rouge-borsten) och lite försiktighet så blir den magisk. Nu när vi äntligen kommer överens är jag helt övertygad på att den kommer se ännu finare ut på lätt solkust hy.

 

*pressprov. Vissa av ovanstående produkter kommer från pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att påverkas eller köpas av en tredje part. Se Pr&Policy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *