BEAUTY - TOVE CASTOR

Nytt i badrumsskåpet!

En komplett hudvård består av Rengöring, Peeling, Cell kommunicerande ingredienser, Fukt och Solskyddsfaktor. Det är vad Elixir tagit fasta på när de utvecklat sina produkter och med ett enkelt mål: Frisk hud  ser yngre ut.

Ni kan säkerligen förstå att jag är mer än nyfiken. Ju mer jag lär mig om hudvård desto mer intresserad blir jag. När jag var uppe på Eraze senast fick jag med mig ett par produkter hem som jag ser mycket fram emot att prova varav den ena är en rengöringsprodukt. Min softspot. Jag har nämligen alltid lagt mer fokus på de produkter som skapar effekt och har varit slarvig med de vårdande. Helt fel taktik, det har jag verkligen blivit varse på senaste tiden. Pads känns också helt rätt. Lätt, komplett och smidigt.

Elixir Antioxidant Toning Pads kan användas morgon och kväll innan ansiktskrämen, de poängterar att de även kan användas på ögonlocken och där är jag ganska känslig just när det kommer till pads som man faktiskt ”torkar” ansiktet med. Dessutom älskar jag citrus, och den här produkten innehåller just Citrusextrakt.

 

IMG_2134

 

Bilden ser verkligen nästan ut som en pressbild, eller hur? Men icke. jag hittade nämligen bästa bästa stället att fotografera idag på kontoret. Fönsternisch med frostat fönster – Man tackar!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.