SOLKYSST TIPS

Jag blir väldigt lätt brun och bränner mig sällan därför har jag inte riktigt tagit till mig när det kommer till att skydda mig från solen. Men ju medvetnare vi blir desto mer börjar det ses som mindre intelligent att bli allt för brun…

Får man säga så?

Ja det tycker jag att man får, lite grann. Det är lite ignorant att brassa på med solen eftersom vi idag vet hur skadligt det är, samtidigt så är jag inte bättre än någon annan. jag stortrivs med att få färg, känner mig mycket mer bekväm i min kropp om den har en gyllne ton och känner mig nog flera pinnhål snyggare (om vi pratar snygghet som på en stege) med solkyssta kinder.

Så vad ska en modern kvinna göra, ju fuska lite, om man nu kan kalla det fuska, skönhetsoptimera kanske är ett bättre ord.

Jag kommer ha hatt/keps och solglasögon och kommer istället att solkompensera med en bus (brun utan sol) som gradvis bygger upp en fin färg i ansiktet och på halsen. För att det är smart. För att det är säkert och för att jag idag vet att 80% av allt åldrande av huden kommer från solskador. Självklart kommer jag också att luta mig tillbaka och låte värmen bara sjunka in, men kanske inte mellan kl. 11-15.

I år kommer jag bland annat att prova Dr Dennis Gross Wipes Alpha Beta Glos Pad Gradual Glow. Wipes är så mycket smidigare än flytande formula. Jag har två olika, de för ljus hy och de för den som verkligen vill ha färg. Det här är ju inte riktigt vilka wipes som helst utan de sägs exfoliera och gradvis bygga upp en fin färg samtidigt som de tar fram glos, japp du hörde rätt. 2017´s mest eftertraktade skönhetsord. Glow.

Jag började med den för ljus hy och ser verkligen skillnad. Nu är tanken att upprepa var 4-5 dag för att bibehålla en hint av solkysst.

 

ps.

Det här inlägget hittar ni i kategorin Beauty. Kanske har ni redan märkt att jag rensat upp i kategorierna rätt rejält och att det nu bara är fem kategorier kvar. Jag kände att jag själv gick vilse i alla kategorier som det var.

Min stil, Mode, Beauty  och Lifestyle kommer att vara mina fyra huvudkategorier från och med nu. Den femte, Castors Cocktails, hade jag inte hjärta att rationalisera bort så den blir kvar som en liten bonuskategori.

Hoppas Ni gillar!

Tags from the story
, ,
Written By
More from Tove Castor

Sista uppdraget – full fart ända in i det sista

Det börjar bli en tradition för mig, det här med att avsluta...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *