TORR SHEETMASK FRÅN SWISS CLINIC

Face Dry Mask – Är det här kanske den snyggaste sheetmasken på marknaden?

Face Dry Mask är en innovativ anti-age mask som kan användas tre gånger. Masken har en patenterad vattenfri teknologi och innehåller hela 87% aktiva ingredienser som dessutom verkar i hela åtta timmar efter behandlingen.

Behandla 15 minuter om dagen för att reducera rynkor och fina linjer, återfukta och föryngra huden samt få en jämnare hudton. Masken går även att använda vid enstaka tillfällen för en omedelbar glow och lyster i huden.
Från Swiss Clinic´s hemsida

 

Den torra sheetmasken från Swiss Clinic var verkligen något utöver det mesta. Det var verkligen en härlig känsla med en torr mask som ändå fick min hy att kännas så härlig efteråt. Passformen var galet bra och visst är den ändå lite stylisch?

Vad jag däremot missade var att den går att återanvända upp till tre gånger och hade detta inte vart ett pressprov så hade detta blivit en dyr historia för den är ganska pricy och jag använde den bara EN gång.
jag måste erkänna att priset känns betydligt mer rimligt om man följer instruktionerna.

Om jag skulle köpa den? ABSOLUT.

Den är verkligen super-skön och sitter så bra att jag kan ha den på mig medan jag gör annat, den kan lätt sitta kvar något längre än de 15 minuterna utan att det stör.

 

Face Dry Mask Swiss Clinic

Written By
More from Tove Castor

DAGENS OUTFIT – BLACK & NUDE

Juni – Jag älskar dig redan, jag åkte hemifrån i morse kl...
Read More

2 Comments

    • Visst är den cool. Superbra passform, superhärlig men relativt pricy. Speciellt om man råkar slänga den som jag gjorde 🙈

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *