STYLA VÅRENS SNYGGASTE SOLGLASÖGON

Herregud va härligt det är att livet bjuder på solglasögon-väder!

Vissa dagar känns det som att våren aldrig kommer att komma men så fort solen tittar fram så börjar livet kännas lite härligare och för mig som tänker på alla årstider och aktiviter i form av outfits och stil så väcks längtan efter att uppdatera vår och sommargarderoben. Eftersom jag har ett pågående samarbete med Synoptik har jag valt bågar från deras sortiment

Hur tänker ni ang er stil? 

Uppgraderar ni er garderob varje årstidsbyte, plockar ni över huvudtaget bort och fram sommar och vintergarderoben eller får de hänga tillsammans året runt?
När det kommer till solglasögongarderoben så får mina ligga året runt även om jag knappt hinner vistas ute medan solen är uppe under vissa kalla/mörka delar av året.
Men, när det kommer till uppgradering är jag såklart extra sugen på något nytt inför våren (så är det givetvis också med garderoben!).

Just nu går mina tankar i sär, åt två olika håll men det är den runda bågen eller den dubbla bryggan som jag är extra sugen på. Antingen dem var för sig eller en båge som både har den runda formen på glaset och den dubbla bryggan?!

& så här skulle jag styla dem:

 

Den dubbla bryggan från Prada
…skulle jag styla med årets kaftan från Rodebjer (äntligen en med svart botten!)/en asymmetrisk klänning med båthals från Dagmar/Rodebjerväskan/Slip-in sandaler från Flattered och svart baddräkt med volang från H&M.

Runda bågen med rosa spegelglas från Rayban
…skulle jag styla med: Volangbaddräkt med orange print från  från Ganni/Håraaccessoar Corrine Henriksson/Vita Cowboyboots Ganni/Rosa klänning Baum und Pfergarten/Vintage Levis Shorts/ T-shirt med körsbärstryck och meshkjol med tulpantryck från Ganni.

 

Den runda bågen med dubbel brygga från Gucci
…skulle jag styla med allt ni sett hittills men toppa med:
Klänning med flamingomönster från Baum und Pfergarten/Kimono-kavaj från Rodebjer/Sandaler från fab ATP Atelier/Ankelkorta denim med de raka benen från Carin Wester/Rodebjerväskan som funkar lika bra cross-body som kring midjan/De höga bikinitrosorna från H&M och en volangbaddräkt i leopard från Ganni

Hoppas ni gillar lika mycket som jag!

Inlägget innehåller vissa köplänkar och länkar till aktuella webbsidor, allt för att ni skall kunna hitta till de plagg och skor jag gillar. Se PR & Policy vid funderingar.

Written By
More from Tove Castor

Happy Friday

Tänk att mina säkerhetsnålar från 2012 helt plötsligt är “Vogue-Material”. Har ni...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *