BEAUTY - TOVE CASTOR

THE BODY SHOPS STAR STAMP LINER ÄR SÅ KUL!

Jag föll som en stjärna första gången jag såg den här lilla stjärnstämpeln, lika glatt överraskad blev jag när jag såg at den kommer komma på The Body Shop. Så kul att Body Shop börjar bli lite mer lekfulla! Just den här stjärnstämpeln (som har en traditionell eyeliner i andra änden) kommer i ett samarbete som de gör med House of Holland. Kanske är det just det som samarbeten har bidragit med, att man får en chans att kliva lite utanför ramarna för sitt eget varumärke och prova nytt. Jag har samma känsla när det kommer till samarbeten inom mode och absolut samarbeten mellan människor.

Outside the comfort zone is where the magic happens!

Min andra reflektion var att ”Tänk om jag hittat denna när jag gick på gymnasiet!, sedan ändrar jag mig snabbt när jag inser att jag kanske inte skulle vågat då för att kliva utanför den där trygghetsgränsen var inte helt lätt på den tiden. Eller har jag fel?
Jag kan i och för sig minnas att jag färgade håret tulpansvart, målade ögonfransarna med glittrigt nagellack (Ja, för ngt glittersmink fanns inte att få tag på just då!) och sydde en hel del egna kläder…

Tillbaka till den här lilla underbara stjärnan!

Nu råkar det vara så att Castor (mitt efternamn) också är en stjärna. Stjärnorna Castor och Pollux bildar tillsammans stjärnbilden för Tvillingarna så stjärnor ligger nära till hands. När jag höll på med keramik stämplade jag alltid mina alster med en strävan i botten, tavlor jag målade hade ofta en stjärna tillsammans med min signatur osv så det här kändes direkt som ”min” stämpel. Min omedelbara tanke var att jag kan placera den precis vart jag vill och det kommer jag såklart också att göra. (Jag är ju inte 16 längre!) Allra finast tycker jag att den är som en liten tatuering på handleden men jag kan också se den framför mig över hela ögonlocket, i yttre ögonvrån, längs hårfästet längs högra tinningen…

Time will tell vart den här lilla tärnan kommer dyka upp!

 

Med primer under och en setting spray tror jag att den lilla stjärna kommer sitta som berget!

 

 

Kommer inom kort på The Body Shop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.