A STYLE HIT

Alltså tiden rusar iväg, vart tar den vägen?

Januari och februari swischade förbi och jag har inte hunnit med att reflektera över vad jag fick vara med om, vad jag åstadkommit på jobbet och vart jag är på väg.

Ver ni? Jag v´har ju till och med varit iväg på gala – Daisy Beauty Awards med Daisy Beauty Magazine – och inte hunnit med att berätta hur det var, vilka som vann och vad jag hade på mig. För det var verkligen en hit, min outfit på galan. Helt out of character så valet stod mellan den lilla svarta och mönsterkrock från topp till tå. Men, när det är en Gannikrock så är det ändå inte speciellt o-karaktäristiskt ändå för att vara mig.

En outfit som många av er gillade på isntagram. Toppen kommer från Ganni´s vårsläpp och finns i butik just nu men kjolen (som jag får så många frågor på) är ett par säsonger bort. Däremot finns just nu en liknade på OtherStories. Ta en titt på den om du är sugen.  Den är extremt lik min.

Vad det gäller galan och  min personliga reflektion på de produkter som vann kommer. I promise!!

 

Written By
More from Tove Castor

VAD HÄNDER MED HÄNDERNA?

Jag har varit inne på det tidigare men det finns bara ett...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *