FASHION - TOVE CASTOR,  MIN STIL - TOVE CASTOR

I wish från Dagmar

Medan solen faktiskt skiner ute och himlen är så där härligt blå sitter jag inne och sneglar ut samtidigt som jag grottar ner mig i, och jobbar med styles som skall förmedla 4 hösttrender på en catwalk i slutet av månaden. En bra dag helt enkelt.

 

Samtidigt passar jag på att hålla koll på de kollektioner som inspirerar, intresserar mig och pockar på min uppmärksamhet, kreativitet eller shoppinglysta och då ramlade jag över den här härliga dressen från House of Dagmar. Så här vill jag se ut i höst!

 

1501_dagmar_26_009-1

 

Polotröja Annabella i marinoull och Byxa Amali från svenska House of Dagmar att bära tillsammans eller var för sig. Båda plaggen är lätta att styla med min garderob som består av mycket svart och lite vitt. Jag skulle bära byxan med vitskjorta och svarta ankelboots på kontoret.

 

Måste också passa på att visa den här tröjan som positionerade sig på min näthinna när Dagmar visade aw15 i januari. Jag tycker den anspelar lite på det här inlägget om Rorschach som Karin Uggla lade ut i morse.

 

Dagmar_Devra_153F423_1

Tröjan Devra också den från Dagmar.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.