MIN STIL - TOVE CASTOR

Ootd – My Beckhams

Äntligen kom dagen som var shortsvarm, men det dröjde till efter fyra innan jag kunde slita mig själv från datorn och gå ut. Då skyndade jag mig att rota fram mina Beckham-boxers som legat oanvända sedan semesterpackningen. Som jag har längtat. Förra sommarens favortiplagg toppar fortfarande min lista över favoriter i garderoben. Ett 50 kronors-fynd i XL, insydda men lagom baggy. I den makeovern sprättades också Beckham-märket bort och gylfen syddes igen. Finns inte det ni saknar, fixa det själv eller ta hjälp av någon som kan!

 

IMG_0864 

 

Gårdagens outfit:

Baseball jacka WEsC (gammal) , T-shirt/Tiger of Sweden (outlefynd), Boxers/H&M (customized), Portabel högtalare/Nude Audio, IPhoneskal/Malene Birger, Sneakers/Superga X Caroline Blomst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.