FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

När allt och inget händer på samma gång

  

 

Andas in – Andas ut – Det ordnar sig alltid! Ibland känns det som att allt händer på en och samma gång och där emellan står allting stilla. Just nu har jag så mycket jobb men kan inte riktigt komma vidare för även om jag är omgång och jobbar så är det andra som inte är det, andra som jag behöver komma i kontakt med och träffa. Mitt Instagram flöde flödar fortfarande av semi-semesterbilder och eftersom mitt nätverk och mitt Instagramflöde nästintill är detsamma står det lite still. Inte på Instagram utan på mailfronten och närvaron på div kontor. Jag är där de inte är osv…och sådant kan jag ju inte påverka det är bara som det är. Min plan blir att mota detta genom att istället fokusera på de uppgifter jag kan påverka så idag tog jag tag i en utgift jag skjutit på i flera år. Trasselfria JAYS  är äntligen mina!!

 

IMG_0882

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.