BEAUTY - TOVE CASTOR

Mina favoriter – Vardag som fest

 

 

 

Mina vardagsfavoriter är inte så många men väl utvalda. Jag har hitta produkter som jag gillar och egentligen använder jag inte så många fler inte ens till fest.  Svärta till ögonen och rött till läpparna. Mer svärta och oftare rött till festen.

En bra counciler gör underverk, den ska vara ljusare än du tror och ”duttas” på. Vi är uppvuxna med Clearasil för att dölja finnar, det är en annan typ av counciler än den jag pratar om. Den jag använder ät tunn och  ljusreflekterande och den lägger jag under ögat, vid näsvingarna etc. För att jämna ut hudtonen. Jag avstår oftast från foundation, för councilen döljer det som inte skall synas medan high lightern lyfter fram. Detta är två produkter att satsa på. 

Och bryn, glöm inte brynen. Om jag bara måste välja ett område är det brynen jag väljer att lägga 30 sec på. Det gör stor skillnad!

 

nn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.