BEAUTY - TOVE CASTOR

Bildbomb från Make Up Store Beautyshow

 Givetvis bjuder Make Up Store på X-tar allt. Det är svart, det är färg, det är för mycket på ett inspirerande sätt och det är varmt och välkomnande. Tolka nu inte för mycket på fel sätt, det är befriande och härligt all-in! Hösten/vinterns tre teman Multi, Artic och Magic visar tre starka trendspår och vi får följa med från Multi’s futuristiska uttryck via Artic’s etniska vintriga huldror till Magic’s glittriga inferno. 

Självklart bjuds på dryck i nya specialdesignade glas. Vad sägs om öl o döskalleglas och lysande is eller bubblel i glas som självklart är ljudsatta i sig själva? 

Det är en kontrast och en ny smak på livet att bli inbjuden till MUS värld och som varumärke vet jag inte om man kan vara mer tydligt och så väl förpackad som de är. Bravo! 

Jag tycker alla produkterna från de tre teman är superfina och väldigt lätt att kombinera med de produkter jag vanligtvis använder. Superfina med skimmereffekter, inslag av wow och så höstens hetaste läpp såklart – den röda men i MUS’s tappning såklart. Jag kommer definitivt att ”Go Artic” den här hösten och jag lovar också (nästan) att jag skall ge allt glitter och Magic en ärlig chans. Jag tror bestämt att jag behöver mer glitter i mitt liv! 

…och en bra foundation!
  
    
    
    
    
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.