BEAUTY - TOVE CASTOR

LÄGG MAKE UP MED CREMEPRODUKTER

Om det är något inom makeup som växer mer och med för mig så är det creme-produkter. Kanske ännu mer på sommaren faktiskt. Det är något helt annat att applicera crème mod pudriga texturer, oftast applicerar jag dem med fingrarna och på alla sätt så känns det som att de bevarar huden återfuktad över dagen. 

Men jag är lite ”ena dagen hit och andra dagen dit” för jag har vid det här laget så många favoritprodukter men när det kommer till cremeformulas så har jag två favoriter och det är the Beauty Archive och Glossier. Två märken med vitt skilda identiteter men lika grymma multiprodukter. Ofta kör jag samma på både kinder, ögonlock och läppar och just nu är Earth Bound från The Beauty Archive och stretch concealern från Glossier två av de favoritigaste favoriterna!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/totovove/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35