BEAUTY - TOVE CASTOR

MOYOU NAIL ART – DIY

För första gången har jag försökt att göra en video till bloggen. Anledningen till det är att jag dels vill testa för att se hur det skulle kunna se ut om vi jobbade lite mer med rörligt innehåll och dels för att just den här typen av innehåll oftast verkar lättare än vad det verkligen är. Nu pekar jag till gud (min mammas uttryck), det här är helt ärligt mitt första försök med MOYOU, så så svårt var det inte.

MOYOU är nytt på den svenska marknaden och så här ser ett start kit ut. Det följer med en stämpel och en liten skrapa. Mitt mönsterkort heter Holy Shapes och är bara ett mönsterkort av flera hundra. Man ska kunna använda vilket nagellack man vill så jag passade på att prova ett av de nya lacken från OPI Fiji collection. Personligen är jag kanske inte en mail-art-tjej men kan absolut tänka mig att ha det på en nagel på var hand.

 

*pressprov 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.