SKIMMER OCH SVÄRTA

I Lumenes nya serie Nordic Light Instant Illuminizer har jag hittat så många favoriter. Superfina och prisvärda!

 

Jag har en ny obsession. Från att ha föredragit matt makeup börjar jag längta mer och mer efter skimmer och läs nu inte skimmer som glitter, absolut inte. Engelskans illumination beskriver det kanske lite bättre. Glow syftar lite mot guld tänker jag, varma toner, men jag älskar de nya kalla. Ljusreflekterande serum och fusk som ger fräsch hy tillsammans med något slarvig svärta kring ögonen.

Lite slitet och fräsch…motsägelsefullt ja, men visst låter det härligt! 

 

Written By
More from Tove Castor

Styla om – Styla rätt

Styla om – Använd med fördel dina plagg på sätt som de...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *