tatuera ögonbryn creative make up
BEAUTY - TOVE CASTOR

TATURERA ÖGONBRYN – SNEAKPEEK

Nu måste jag berätta; Jag har tatuerat mina ögonbryn, eller rättare sagt min brist på ögonbryn. Jag gjorde det igår men idag frågar jag mig verkligen; Varför väntade jag så länge?
Det kan man fråga sig eftersom jag följt Helena och Annika´s resa när de byggt upp Creative Makeup och även haft bra koll på vad de erbjuder på sin salong. Full av beundran är jag även dessa kvinnor och deras entreprenörsanda!

Nu får ni ha överseende med bilderna som är tagna genom en spegel. Kanske inte den bästa skärpan men jag tycker ändå att man kan se skillnaden. På första bilden är min bryn helt a´naturell, på den andra bilden har vi fyllt i den form jag så gärna vill ha och på sista bilden är de tatuerade och klara.

Idag (dagen efter) är de något mörkare än på tredje bilden, ganska mycket mörkare. Det beror på att att färgen ”blöder” något men det kommer att blekna. Under den kommande veckan kommer jag att smörja med fukt samtidigt som brynen läker. Man får inte glömma att det här är ett ingrepp och det kan komma att bli lite sårskorpor. Om en vecka hoppas jag att allt är som vanligt fast med snyggare bryn, fylligare bryn och bryn med en satt form.

Men man bokar också alltid in ett återbesök. Detgör man, dels för uppföljning men också för att man kan behöva korrigera något. Kanske fylla med strån eller mer färg. Mitt mål med mina bryn är att fylla i de delar av där det varit glest och att befästa en snygg form. jag strävar helt enkelt efter ett naturligt och osminkat uttryck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.