BEAUTY IN PARIS – RESEFÖRPACKNINGAR OCH FULL SIZES

Reseförpackningar: Curlcream och Torrshampo från Moroccanoil/Repair shampo och balsam från Björn Axen/Make up-borstar i resestorlek från Åhlens/Prep n Prime från Mac/Hydrationmist från Dermalogica/Toner från Klairs/Ögondroppar mot torra ögon från Clear Eyes och Kroppsolja från Berså som är ett av Åhlens egna varumärken.

 

Älskade reseförpackningar!

reseförpackningar är verkligen perfekt och fler och fler varumärken ser till att alltid ha sina klassiker i resestorlek. Vilket är topp, inte bara för den dagen du ska ut och resa utan också när du vill prova en ny produkt. Då är reseförpackningen perfekt!

Här är ett plock på de produkter jag valde att ta med mig på mina två cityresor. jag har ju precis varit både i Paris och Rom och när det kommer till storstad, jag då vill man ju ändå vara lika fixad som hemma. Det har ju medfört att mina nessesärer har varit de som vägt mest i hela packningen (och beautyprodukter har stått för 100% av min shopping, mer om det kommer!) Anledningen till vikten är att jag inte bara packat reseförpackningar utan även fullsizes och de här två collagen sammanfattat samtidigt en lång lista med produkttips som jag går i god för!

Ni hittar de flesta av dem här!*

Fullsizes: Dream Coat från Color WOW/ Self Tan-drops från Swiss Clinic/Fuktbomb från Klairs/byTerry´s fantastiska olja som som ger färg och lyster/Reparerande serum för håret från Moroccanoil/Parfym från N.C.P/Primer som gör att din make sitter i värmen från Pür/OptiLight ansiktstvätt från Exuviance och Spray som ger glas och textur från R+Co.

Parfymen jag använde på Parisresan kommer från N.C.P, dofter skapade av bla Naomi Rapace. En serie dofter som du kan lägga ovanpå varandra, lavering, för att skapa din egen unika scent. Den soft jag har heter Olfactive Facet 501 och har en doft av Iris och Vanilj.

 

*Inlägget innehåller köplänkar.

 

Written By
More from Tove Castor

Höstens första High street-klipp

  Höstens första High street klipp! Snyggast är den svarta mockakjolen i...
Read More