PARIS FICK DOFTEN AV IRIS OCH VANILJ

En resa är alltid ett ypperligt tillfälla att prova en ny doft. I paris passade jag på att prova Noomi Rapace doft N.P.C nummer 501 som bär doften av Iris och Vanilj. Faktum är att jag ofta faller för dofter med vanilj, jag gillar när de är lite söta och kryddiga (allt som doftar ros/tvål eller för friskt tilltalar inte mig alls) och den här doften är inte alls dum.
En av tankarna med N.P.C är att man ska kunna använda flera dofter ovanpå varandra, layering, och det tilltalar mig extra mycket. Så fort jag får chansen kommer jag se om jag kan hitta det (utifrån mina preferenser) perfekta komplementet till den här. Kanske ngt med citrus eller sandelträ?

Sandaler/Flattered, Örhängen/Sophie by Sophie

Written By
More from Tove Castor

Leopard is a neutral 

As far as I’m concerned Leopard is a neutral. /Jenna Lyons   ...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *