WET BRUSH PRO FRÅN HH SIMONSEN

Wet Brush Pro, kärt barn har fint namn… eller hur var det?

Jag har ett ständigt stående nyårslöfte och det är att börja borsta håret och det tar sig kan jag säga. Jag är långt ifrån 100%-ig men nog får jag till en borstning i veckan sedan jag hittade HH Simonsens Wet Brush. Mitt hår blir alltid bäst om jag låter det självtorka med helst både olja och smooth-produkter från Moroccan Oil annars har det en tendens att bli hur stort som helst, yvigt och vilt.

Oftast reder jag bara ut håret med fingrarna vid tvätt men faktiskt så är den här borsten riktigt härlig och reder ur de där stråna som annars faller av redan första dan efter tvätt, vilket faktiskt ger lite färre strån på plagg och golv. Kanske inte riktigt därför man uppfann hårborsten men det är bästa behållningen för mig. Sen mår ju faktiskt håret bra av borstning också.

 

Just nu finns faktiskt en rosarandig Breast Cancer Awareness-borste där 20% går till forskningen mot bröstcancer!

 

wet brush pro hh simonsen

 

Bra är att den inte alls river i hårbotten utan har borst som ger med sig något, att den funkar på både torrt och vått hår och att prislappen inte ger några kalla kårar för det här är ett riktigt budgettips. Bäst är att den inte heller sliter på håret, inte alls faktiskt.

 

wet brush pro hh simonsen

wet brush pro hh simonsen

 

Jag läste om en man som skapat 40 nya vanor som han själv trodde skulle underlätta för honom i vardagen. Varje ny vana hade tagit en vecka att nöta in så på under ett år hade han befäst 40 nya vanor. Inspirerande eller hur?

Jag har borsta håret och tvätta bort sminket hittills men kan tänka mig att börja med en lista… Hmm Här finns utvecklingspotential.

Written By
More from Tove Castor

SHOPPINGTIPS – LEOPARDMÖNSTRAD BOMBERJACKA

Lite sugen är jag på den här bomberjacksn i leopard med broderi...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *