ÅRETS BÄSTA SKÖNHETSPRODUKTER – DAISY BEAUTY AWARDS 2019

Lucky me.

För tredje året i rad blev jag inbjuden till årets mest väl-make:ade gala. Daisy Beauty Awards. För inte finns det någon mer gala med så många make up artister i rummet?

Kvällen konferencier och kvällens värdinna – Rachel Molin och Kicki Norman.

 

 

Dessa två damer rodnade scenen med bravur när pris efter pris delades ut. Skönhetshumor kan vara brutalt ärlig och vass samtidigt som alla  i rummet är varma och glada. Det finns inte så många höga hästar på paus även om det finns en hel del talang som förtjänar en sådan.

Det finns säker någon som tycker att det är en parodi att dela ut “årets läpprodukt” eller “årets ansiktsmask” men om du zoomar ut lite så hittar du entreprenörer inom skönhetsindustrin som med själ och hjärta jobbar och sliter för att ta fram just den produkten som innehåller allt det där. Allt det där som är bra för dig, allt det där som hjälper dig att vara den allra bästa du kan vara, läppstiftet som ger dig självförtroende eller doften som hjälper dig att minnas den där resan eller din första kärlek. Det är ju inte produkten i sig utan människan bakom produkten spm är den stora vinnaren!

Bakom nomineringarna står hela skönhetsligan!

Vilka produkter blir nominerade? Jo, det är användaren, bloggaren, skönhetsnörden, hen som testar och recenserar produkter dagligen bara för att hen älskar skönhet som fått nominera produkter och det är också hen som sitter i juryn och helt oberoende av vad marknadsandelar, försäljning o.dyl. säger gör sin bedömning. Så varje vinnare är alltså folkets vinnare!

Vad jag hade på mig? Mina tre! galaoutfits hittar ni längre ner i inlägget. Nä, jag hade inte klädbyten men jag passar på att ta er med på alla tre Daisy Beauty Awards!

 

Vilka var då kvällens stora vinnare?

 

ÅRETS FRANSAR OCH BRYN
Idun minerals, Perfect eyebrows browgel

Juryns motivering: ”Inte för glest, inte för klumpigt och inte för synbart stylat… Här kommer en vinnare som klarar av alla punkter på kravspecifikationen! En lättanvänd vardagskompis som ger dina ögon en naturlig och smickrande inramning.”

ÅRETS BASMAKEUP
Linda Hallberg, Infinity filter loose setting powder

Juryns motivering: ”Inte nog med att du får en jämn och matt bas, du får dessutom ett snyggfilter med retuscheffekt. En given favorit i sminkväskan för dig som vill se ut som dig själv – fast snyggare!”

ÅRETS BUDGETKOSMETIKA
Kicks beauty, Perfecting concealer

Juryns motivering: ”En säker investering som en smekning på huden och gör allt den ska och lite till. En pålitlig vinnare som visar att ibland får du mer än du betalar för…”

ÅRETS LÄPPRODUKT
Giorgio Armani, Rouge D’Armani matte

Juryns motivering: ”Med modern teknologi skapas en pigmenterad kyss som ger fin färg utan att kännas torr och trist. Håller genom mat, dryck, prat och pussar utan att ge vika det minsta.”

ÅRETS ÖGONSKUGGA
Urban decay, Born to run

Juryns motivering: ”I en snygg design och med praktiskt stor spegel, kommer starka kulörer, mjuka neutraler och en bra balans mellan matt och skimmer. Grattis till paletten som är som en perfekt Gott&Blandat-påse för sminkfantaster!”

ÅRETS MULTIPRODUKT
Vita liberata, Beauty blur

Juryns motivering: ”Optimerar hudtonen, återfuktar hyn och ger dig ett your face but better. Långt ifrån den första skavank-suddaren i sin genre, men definitivt den bästa!”

 

ÅRETS ANSIKTSMASK
Reserol, Overnight moisture mask

Juryns motvering: ”En mask kan vara återfuktande, mjukgörande och jämna ut hudtonen… En mask kan också plumpa huden så fina linjer syns mindre. Här har du en mask som gör alltihop, en fyra-i-ett-lösning för den som vill sova på saken.”

ÅRETS DAMDOFT
Agonist, Parfums say yes EdP

Juryns motivering: ”En passionerad, genomtänkt, intressant, poetisk och dramatisk doft där en liten dutt räcker hela dagen. Vi säger yes till smart koncept, yes till elegant design och yes till oud!”

ÅRETS AKTIVA HUDVÅRD
Dermalogica, Rapid reveal peel

Juryns motivering: ”Glow-givande hudvård som inte är rädd för att ta i men vars krafttag är milda. Jämnar ut huden, minskar pormaskar och ger lyster utan att irritera.”

ÅRETS HERRDOFT 
Prada, Luna rossa black

Juryns motivering: ”En shot modern maskulinitet med samma kraftfulla genomslag som den kryddigaste snapsen på julbordet. Ger sting på dagen och sexiga löften på kvällen.”

ÅRETS KROPPSVÅRD
M Picaut, Amazing effortless body peel mask

Juryns motvering: “Vem vill inte bli pånyttfödd av sin kroppsvård? Här är duschprodukten som funkar som en reset-knapp för din hud, en given badrumskompis när du vill kliva ur duschen som en ny människa!”

ÅRETS HÅRVÅRD
Olaplex, Nº 4 bond maintenance shampoo och Olaplex, Nº 5 bond maintenance conditioner

Juryns motivering: ”Hos en människa är dryghet missklädsamt, hos kosmetiska produkter är dryghet att föredra. Med årets väldigt dryga vinnare blir kalufsen både mjuk, följsam och frissfri! Ett bevis på att fyra plus fem kan bli en power-duo!”

ÅRETS HÅRSTYLING
Ghd, Gold professional styler

Juryns motivering: ”Ibland är underbar kort men när det gäller frisyrer ska stylingen helst hålla länge! Här får du verkligen hållbara resultat – denna värmeverktygens Rolls-Royce är värt sin vikt i guld.”

 

 

Kvällens Goodiebag med produkter från bla Dermalogica, Cetaphil och Acasia Skincare tillsammans med senaste numren av Daisy Beauty och Daisy Beaiúty Proffessional. Grymma hårvårdsprodukter från O&M vann jag på lyckohjulet och mest nyfiken är jag kanske på misten från Indy Beauty

 

Ingen gala utan bästa tjejerna!

Bästa Karin tillsammans med Linda Hallberg och Felicia!

Bästa galahänget: Jannike, Dominika, Malin och Rebecka!

 

Yay!

Tack Jannike för världens (som alltid) bästa sällskap! Det var tredje året vi delade röd matta (även om denna var grön….hmmm när kommer den svarta mattan??) på Daisy Beauty Awards. Här kommer en outfitkavalkad!

2019

 

2018

 

2017

 

Åsa, Jag, Jannike och Emma

 

Tack Kicki, Sam och hela Daisy Beauty för årets glittrigaste gala!

 

Tags from the story
Written By
More from Tove Castor

Work – Rookies

Work Work Work. Värdig vinnare av Rookies 2014 blev Castor & Pollux....
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *