SÖNDAGSLISTAN

SÖNDAGSLISTAN

Bäst i veckan:

Bäst i veckan måste väl ändå vara att jag spenderat hela veckan lång i fjällen. Där har jag varvat skidåkning med bastu och After Ski. Det bor helt klart en After-skiiare i mig. Samtidigt har jag passat på att sitta i bastun extra länge med hårmasken i, sovit fler timmar än vanligt och skämt bort min hy genom att ta paus från syror och istället ösa på med fukt.

Sämst i veckan:
Sämst i veckan…kan det vara att jag fortfarande är mätt när jag sitter här på söndagskvällen hemma i soffan?

Veckans favoritplagg:
Ja du, veckans favoritplagg? Ska jag satsa på understället? För underställ är det ända jag har haft på mig under hela veckan. Eller min skidjacka, inget fancy utan en ordinär skaljacka från Everest men som är snygg, vindsäker och helsvart såklart!

Veckans beautyprodukt:
Här är konkurrensen betydligt hårdare för jag har ägnat hela veckan åt att både testa nya produkter och samtidigt lägga lite mer tid på att lägga en fuktmask i håret, testa en för mig ny ansiktsmask och efter bastun passa på att smörja in hela kroppen me hyaluronsyreberikade lotions för hela kroppen. Men, om jag måste välja en produkt så väljer jag två. Oh My Cold och Hydratation Intense från Codage. Två serum som verkligen gör sitt jobb. Quite expensive men oemotståndliga. Jag har använt Oh My Cold på morgonen och Hydratation Intense på kvällen och it´s been a pleasure!

Nästa vecka ser jag fram emot:
Åh, jag har ett par roliga bokningar i min kalender. Tex. ett pressmöte på temat HÅR och som det ser ut nu avslutas veckan med en AW!

Nästa vecka ser jag inte fram emot:

Att ta tag i och kunna bocka av en del av de administrativa (tråkiga) arbetsuppgifterna som ligger på mitt bord. Men efter en veckas semester behöver jag känna att jag ”får något gjort”

Måndagens planer:

Måndag. Kaffe på hemmakontoret, min Mac och jag i total symbios. Fakturor ska betalas men också skickas och så har jag en del att ta tag i. Kaffekoppen tex!

KRAAAAAAM

Tags from the story
,
Written By
More from Tove Castor

Bästa scrubben som också återfuktar

Snyggast bränna (och snyggast vinterbleka ben) får jag om jag använder bodyscrub...
Read More

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *