GARNIER BIO ÄR ECO CERTIFIERAT OCH VEGANSKT

 

Vad: Franska Garnier har lanserat en ekologisk linje, Garnier Bio som består av ett antal ansiktsprodukter som är certifierade av Ecocert och vegan.

Var: Fotografiska

Vilka var där?: Alla? Nä faktiskt inte men många. Eftersom Garnier Bio är ett eco-sert märke så var det inte bara de som jag alltid träffar utan jag fick också kramas med Hanna från naturligtsnygg.se och med Lina från Sköna Gredelina. Men Jannike och Linda var såklart på plats!

Om jag åt? – Nä, inget. Det blev kaffe och en shots. Jag är helt övertygad om att de lyxiga smöråsarna var något utöver det vanliga men när det kommer till mat så är jag långt ifrån “utöver det vanliga”. Ge mig en knäckemacka med smör och du har aldrig sett mig gladare. Men alla andra såg lyckliga ut 🙂

Vilken härlig morgon!

Det var inte helt lätt att ta sig fram, först var trafiken seg och sedan kom ombyggnationen av Slussen men skam den som ger sig, jag kom bara en kvart för sent. Phew.

Men så värt det för när jag väl klev in på Fotografiska stannade tiden och allt var så härligt och mysigt.

Garnier Bio består av 11 olika ansiktsprodukter. 9 st lanseras nu i Sverige och resterande 2 kommer lanseras under våren. Produkterna är eco-certifierade och är även veganska.

Personligen är jag mest intresserad av misten!

Alla har vi våra favoriter och personligen är jag mest intresserad av oljan och misten. De är två produktgrupper som ligger mig väldigt nära!

 

Extra plus att vi fick tillverka små doftpåsar att ta med oss hem. Jag valde ett säkert kort och gick på lavendel. Inte bara för att de doftar så gott och gärna får gosa ner sig mellan mina trosor utan också för att lavendel sägs vara den doft som stimulerar sömn. 

Dagens outfit var helsvart. ÄLSKAR min nya klänning från Toteme. Så mycket att den kommer få en egen post!

 

…ok

Konjaksvampen är jag också oerhört nyfiken på. Har ni provat en sådan?
De är hur härliga som helst att använda tillsammans med rengöring av ansiktet.Kan kännas hård och besynnerlig men blir som moln när du blöter upp den i tempererat vatten.

Älskar!

Här har ni Jannike och Linda (@lindaloopiz) vid “the cart table”…jag tror vi alla gick för lavendel…

….och sist men inte minst. MISTEN!

 

Ni hittar flera av Garnier BIOs produkter här.

Det kommer 9 produkter i vår men det är två till på väg.

Written By
More from Tove Castor

Idag på väg ut….

Idag åkte jag till mitt gamla jobb för att hälsa på. Tog...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *