BEAUTY - TOVE CASTOR

PLUMPING FRÅN OPI – DONT GO TOPPLESS 

All cred till OPI för deras nya toppcoat Plumping!

Jag har en faiblesse för svarta korta naglar men eftersom jag jobbar så mycket med mina händer skaver lacket alltid av – stylistnaglar 😉 Jag brukar ofta tänka att om jag inte hade lack så skulle mina naglar vara hur trasiga som helst men att lacket faktiskt skyddar. Innan sommaren var jag på OPIs stora pressträff och då introducerade de två nya topplack. Plumping och Brilliant. Plumping gör inte bara att lacket torkar snabbt det fyller också ut ojämnheter och ger en jämn, gellack-liknande, yta. Brilliant funkar på samma sätt men ger hög glans.

All cred till Plumping som fått mitt lacka att hålla sig snyggt hela Fashion Week. Det är hårt, jämnt och sitter som berget. Mina naglar har tom hunnit växa och lacket har bara nötts något på toppen av nageln och då målade jag inte den vilket jag såklart borde ha gjort.

Det här top coaten kan jag rekommendera. jag tycker att den är precis lika bra som Seche Vite som är en annan favorit.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *