BEAUTY - TOVE CASTOR

JULMINGEL MED RITUALS

Julen är högst påtaglig i min verklighet men det var Rituals som bjöd på årets första julmingel och vilken inramning. Rituals har lite försprång där för dofter är nog faktiskt det som är i centrum för att få till den där rätta känslan.

Årets limiterade Ritual of Light har doften av söt apelsin och kanel. Citrus och kanel är utan tvekan två mina favoriter (lägg till vanilj) när det kommer till doft och nu hade Rituals kryddat det ytterligare genom att försätta hela Sjö & Land (som är en pråm som ligger nere längs Strandvägen, Stockholm) i julskrud. Allt var liksom på plats; Granarna, paketen, smakerna, stämningen och alla härliga människor. Malin, Jannike, Mikaela, Emma, Camilla och många fler. Givetvis även doften såklart.

 

ritual of light

ritual of light

img_6786

img_6769

img_6768

rituals

img_6782

ritual of light

 

Mina personliga favoriter från kvällen är helt klart Ritual of Light doftljuset, utan tvekan. Tätt följt av dofttickorna och julgranspyntet som var det allra enklaste men så perfekt. Rituals hann före Ernst med att hänga torkade citrusskivor i granen. 

 

ritual of light

ritual of light

 

Mina bästa Rituals-tips är att Julkalendern är bästa presenten till någon som fyller år i november, önska dig inte Ritual of Light-serien i julklapp utan köp den till dig själv redan nu och samtidigt som första snön faller öppnar du glöggen och tänder ljuset. (Jag har redan tjuvstartat, det är bara ljuset som saknas) och sist men inte minst så finns alla de olika ritualerna i urfina presetboxar, snygga precis som de är, att lägga under granen. Men välj inte utifrån färg fokusera på doften och hur den får dig att känna!

 

rituals julkalander

rituals julklapp

img_6802

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.