stockholm beauty week
BEAUTY - TOVE CASTOR

STOCKHOLM BEAUTY WEEK 

körsbärsblomning i kungsträdgården girls

 

STOCKHOLM BEUTY WEEK –  24-26 April på SO Stockholm. Idag är det öppet för allmänheten!

En heldag blev en halvdag igår på Stockholm Beauty Week. jag hittade Danielle och Angelica redan på morgonen och efter ett par timmar minglande bland nyheter, mestadels inom hudvård, utsällare och andra press och bloggare kände vi oss ganska nöjda. Dagen utvecklade sig så att jag hamnade mitt i en photoshoot, tog en supertrevlig fika med nya bekantskaper och så hann vi också med att ta oss bort till Rodebjers Sample sale. Hör och häpna men jag köpte inte ett enda plagg. Inget av “mina” plagg fanns kvar.

Back to beauty week!

Hudvård idag handlar mycket om naturliga ingredienser och råvaror och under dagarna delas också priser ut i Organic Beauty Awards. När det kommer till hudvård känner jag att jag fortfarande har så mycket att lära. Jag träffade Pür som bla visade upp sin signaturprodukt som är deras compact som bara innehåller naturliga mineraler. Inika var på plats och till skillnad från annan mineralmakeup innehåller enbart odlade mineraler. Jag fick återigen bekräftat att jag måste få upp fuktnivåerna i min hy när Lóccitane mätte fuktbalansen som på mig låg något mer än 35% under vadden borde. Jag passade på att titta på Maria Åkerbergs nyheter och vi kom in på Mandeloljan (mitt kanske mest lästa inlägg någonsin). Tidigare lade jag mandeloljan under serumet och sedan fuktkräm på det, fråga mig inte varför jag inte köpte en ny mandelolja när den förra tog slut, för min hy har aldrig varit bättre än då. 

Boostande produkter med vitaminer, återfuktande masker och oljor är det som skönhetsbranschen just nu förespråkar. Det finns så många vårdande produkter för oss som siktar på ett långsiktigt resultat och en naturlig åldring, om än något fördröjd (hoppas jag på).

 

stockholm beauty week

 

Jag ser fram emot att prova oljan med morotsolja  från Rosenserien och vitaminboosten från Anne Marie Börlind. Jag är också extra nyfiken på Inika Mineral makeup.  En mineralserie från Australien som är helt naturlig och inte innehåller tillsatser som talk t.ex. jag behöver läsa på lite mer om dem, däremot hann jag  snabbt med att prova deras fjäderlätta mineral foundation och den var så fin tillsammans med deras  flytande highlighter.

 

Återfuktande guldmask någon. Den här guldmasken blev som mässans “war paint” så många gick omkring med den på. 

 

stockholm beauty week

 

Egentligen hade jag bokat in mig på några föreläsningar både tisdag och onsdag men har fått tänka om. Verkligheten knackade på och jag blev inbokad på jobb. Så, jag tackar för mig för detta året!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *