HEAD AND HAIR HEAL FRÅN MARIA NILA

steve terry

Heal, smaka på den. Head and Hair Heal är namnet på Maria Nila´s nya serie. jag var iväg igår och träffade teamet bakom produkten så idag har jag faktiskt något riktigt härligt att berätta.  Vi var inbjudna til You Stockholm som drivs av frisören Steve Terry. Det var fösta gången jag besökte salongen men med all säkerhet inte den sista. Steve´s salong var superfin och hans hyllor liknade väldigt mycket mina egna, vi delar tycke och smak när det kommer till hud och hårvård jag och Steve och igår handlade det om Maria Nila.  

Maria Nila är en svensk produkt som tagit marknaden med storm med sina pastellfärgade flaskor, härliga dofter och prisvärda, riktigt riktigt bra, hårvårdsprodukter och i dagarna släpper de sin allra senaste formula; HEAL. Heal som i helande och Heal som i helhet kan man säga för Heal är till för både din hårbotten och håret. Maria Nila Head & Hair Heal är en färgbevarande hårvårdsserie som både lugnar hårbotten och motverkar mjäll och andra hårbottensproblem samtidigt som det både motverkar håravfall och ökar hårtillväxten.

5 goda ting samtidigt som den doftar gott och har en instagramvänlig förpackning 😉

 

heal maria nila   

 

head and hair heal från maria nila

 

Förutom goda Bellini´s och fruktiga sallader var det extra trevligt att träffa Cia som kanske knipit det bästa jobbet på Maria Nila. Hon ansvarar nämligen bl.a för alla förpackningar och all design.

 

head and hair heal från maria nila

 

På plats fanns också kemisten Giovanna som är en av de som noggrant tar fram och utfört tester på alla Maria Nilas produkter. Jag kan inte låta bli att reflektera över att självklart finns det en karriär i skönhetsbranschen för den som vill bli kemist. De kanske till och med har tt av de allra viktigaste rollerna.

utvecklat head and hair från maria nila

 

Sist men inte minst Steve Terry som idag driver You i centrala Stockholm samtidigt som ha precis gått in som delägare i Lyko. Kuriosa är att Maria Nila är en av Lykos absolut största varumärke, försäljningsmässigt. Steve kan hår och hårvård och jag kan kameror så vi ägnade eftermiddagen år hår för att sedan ägna ett par minuter åt min kamera och jag vågar nästan lova att han kommer köpa sig en likadan. 

steve terry

 

Tack hela härliga gänget på Vass Pr, You och inte minst Maria Nila för igår!

maria nila heal

Written By
More from Tove Castor

Woops Det är alltid med skräckblandad förtjusning

As we speak har jag precis lämnat frisörstolen och det är alltid...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *