glasögonbågar burberry
LIFESTYLE - TOVE CASTOR

ÄNTLIGEN NYA BÅGAR!

Jag har verkligen längtat efter nya bågar. Märk väl att jag inte alls har tröttnat på mina röda bågar från Alexander McQueen men som jag vet att jag har nämnt tidigare så är inte alla dagar ”en dag man känner för röda bågar” så jag har längtat efter en mildare båge och jag vill så gärna ha en galsögongarderob. När det kommer till glasögonbågar söker jag definitivt inspiration hos andra, jag tittar jätte-mycket på vad för form andra har på sina bågar och vilken färg de har valt. Jag har på senaste tiden träffat kvinnor som valt både orangea och gula bågar och de har varit jättefint! Den gemensamma nämnaren var att de valt matta bågar och det är kanske det jag var allra säkrast på; att jag vill ha matta bågar och helst sköldpaddsmönstrade/bruna.Matta, lätt rundade bågar i brunt och det var precis vad jag slog till på!

Ni har säkert sett att jag under våren provat igenom en hel massa bågar i samarbete med Synoptik och just de jag till slut valde blev en mix av de olika bågar jag valt att prova. Samma rundhet och matta finish som de svarta bågarna från Gucci och en mix av färgtonen och mönstringen av bågarna från Sensaya och Peak Performance och alla mina önskningar slog in i ett par bågar från Burberry.

Jag älskar att de är så nätta för att vara en plastbåge och att de kändes som mina från första dan. 

 

glasögonbågar burberry

 

Jag valde att precis som förra gången att lägga mitt förtroende i händerna på Helene som är glasögonstylist på Synoptik. Det bästa med Helene är att hon känner in mig samtidigt som hon vågar säga åt vilket håll hon tycker jag ska gå. det är en härlig känsla när man känner att man veklingen kan lite på den hjälp man får och Helene har hjälpt mig med både glasögon och solglasögon tidigare och det har alltid blivit rätt. Alldeles rätt!

 

ÄNTLIGEN NYA BÅGAR!

 

Lika barn leka bäst? Äktenskapstycke? Jag vet inte hur jag ska förklara det men helt oberoende av varandra hittade vi ett par varsina Burberry-bågar båda två. Kan jag be om att få presentera Karl, min man.

Det tillhör inte vanligheten att min familj figurerar på bloggen men här är han. mannen i mitt liv i sina nya bågar. Det är något visst när man hittar rätt, och nu tänker jag på bågen i första hand, man märker det direkt och kan lugnt sluta prova fler. Det kanske är samma sak med både män, kvinnor och glasögonbågar? När det känns rätt så är det rätt!

 

glasögonbågar burberry

glasögonbågar burberry

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.