BEAUTY - TOVE CASTOR

FRUKOST MED PÜR COSMETICS – A TWO DAY COMMITMENT

It´s a two day commitment!

Hur mycket älskar man inte den beskrivningen av ett läppstift? Ett läppstift som från och med den här dagen är mitt absoluta favorit.

Tiden går fort när man har roligt brukar man säga och roligt har vi när vi ses, jag och Jannike. Ja, nu är det ju inte bara vi två som träffas på alla dessa pressträffar, vi är ett gäng som ses så pass regelbundet att vi nästan kan kalla oss kollegor. Det är en härlig skara skönhetsredaktörer från allt från Femina, via Damernas Värld till Styleby, till redaktionen för sverigens skönhetsmagasin nr 1 Daisy Beauty till oss skribenter, bloggare och Youtubers som ständigt får vässa våra pennor för att hänga med i all forskning, nya trender och nya formulas inom skönhet.

Den här morgonen var vi inbjudna till Pür Cosmetics för att titta på deras nya foundationstick, nya paletter och sist men inte minst de nya lippisarna som är ett flytande läppstift som sitter som berget i ena änden och en arganolja som återfuktar och touchar upp under dagen.

Tidig morgon i Gamla stan

 

Lynette som är Pür Cosmetics egen make up artist demonstrerar nyheterna på modellerna.

 

 

Visionary Eyeshadow Palette, Fully Charged mascara primer, 4-1 Correcting primer och 4-1 Lip Duo i nyanserna Single 4 tonight och Girl Crush 

 

Om Pür:

PÜR Cosmetics vårdar din hud!

År av forskning har lett fram till marknadens mest unika och banbrytande makeup som vårdar huden på samma sätt som din dagliga hudvård.
Mineralmakeup är mycket skonsammare för din hud och låter den andas naturligt utan att täppa till.
Vi nöjde oss inte enbart med mineralernas vårdande egenskaper utan förstärkte dess effekt med en unik formula.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *