BEAUTY - TOVE CASTOR

MONDAY MATTERS 

Ibland hinner man helt enkelt inte och då måste man tillämpa pysparagrafen. Känner ni till pysfaragrafen? Det är helt sonika att ibland kan man inte prestera på topp och man måste få pysa lite, man måste få ha ett mindre läckage och ändå bli godkänd. 

Idag har jag helt enkelt inte hunnit filma Monday Matters #3 så jag pyser. Det betyder emellertid inte att jag inte måndagsfixar, bara att det blir en snapshot istället för film och när tiden är knapp så finns det faktiskt tidsbesparande knep. Nattfix kan vi kalla det. Så den här måndagen låter jag både en Intensivt vårdande fotkräm från Pedicare och en nattmasken Instant hydrating mask från Beauté Pacifique värka över natten. 

Och det är inte alls illa kan jag säga, bättre Monday Matters finns kanske inte. Jag kanske rent av kör hela veckan…sommaren igenom. 

Btw har jag sedan igår nyfixade fötter. Pedikyr och lack. Som alltid till sommaren, röda tånaglar ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.