MIN STIL - TOVE CASTOR

BÄSTA SHOPPINGTIPSET

Nya sneakers till våren behöver inte vara regelrätta sneakers så medan stockholm sfashionista-squad satsar på bulliga dad-sneakers från allt från Balenciaga till New Balance hittar jag en egen variant. Inte ny på något sätt utan en modell som stått sig nåt år. Faktist en variant på dessa som jag suktat efter i flera år och inte kan glömma.

Jag kommer bära dessa till allt från kostym till långklänning, till jeans och den lilla svarta. Faktum är att jag redan nu använder dem i utmaningen 10X10friends som jag kör på instagram. Av de tio plagg jag valt ut för att använda/styla i tio dagar har jag tagit med två par skor varav dessa är ett par.

10X10-utmaningen visade sig ganska snabbt vara ett väldigt bra sätt att identifiera vilka plagg som fattas i garderoben. Hos mig var just ett par dressade sneakers något som fattades mig. Ett bra sätt att tänka. Shoppa för att komplettera och för att kunna bygga fler outfits av de plagg man redan har istället för att köpa ännu fler udda plagg som inte riktigt kommer till sin rätt. Det är bästa tipset jag kan komma med idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.