LIFESTYLE - TOVE CASTOR,  MIN STIL - TOVE CASTOR

Hjälp! En stylist som glömmer alla sina kläder…

En stylist som glömmer sina kläder? Det är ingen snygg stylist…det är som att glömma bort att andas. 

Kan ni förstå min förtvivlan när jag inser att jag glömt nästan alla mina egna kläder på Bornholm? 
  

Vi kom hem igår, livet kom emellan så vi beslutade oss för att mellanlanda hemma innan nästa äventyr, så efter nära på 4v på Bornholm är jag nu hemma i mitt eget hus och det finns inget som slår känslan av att komma hem och inget som slår känslan av att allt kom med hem utom mina egna kläder. För allas kläder är med hem utom mina som hänger vackert kvar i garderoben i sina klädpåsar. Alla mina favoriter, gamla som nya, Herregud. Jag vet inte om jag ska rulla ihop till en liten boll, skratta eller gråta?! Nu blir det en utmaning att packa för nästa resa, som även den går mot Danmark, och jag väger därför på guldvåg. 1. Ta tillfället i akt att köpa något nytt eller 2. ”Taga vad jag haver”. 

Om det faller på något nytt har jag siktet inställt på något klassiskt, en garderobsräddare som inte bara sveper in och reder upp situationen denna gången utan kan ta större outfitansvar än så. En LBD, little black dress, i ny modell eller något ikoniskt som en omlott från Furstenberg skulle definitivt hjälpa i en situation som denna… 
  

Lutar dock åt Kajsa Varg och till att vara kreativ med vad jag har… Men man vet aldrig! 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.