LIFESTYLE - TOVE CASTOR

ROAD TRIP – SISTA DAGEN. FÖDELSEDAG, LA OCH THE GROVE

Så var det dags för vår sista dag av våran road trip, K´s födelsedag och dagen då vi checkar ut från vårt sista hotel, bilen lämnas tillbaka och vi sätter oss på flyget hem. Men det är först till kvällen, först ska vi fira årsdag och det valde vi att göra vid The Grove som är en utomhus shoppingmall bara ett par kvarter från vårar hotell. Vi har verkligen bott toppen i LA. Vårt hotell låg på Santa Monica Blvd i West Hollywood. Ett par kvarter från Beverly Hills och åt anar håller ett par kvarter från The Grove. Ganska nära till allt och väldigt LA.

Vi tänkte fira födelsedagen med shopping men det slutade som alla andra dagar med brunch och en och annan milkshake för mycket eller för lite beroende på hur man ser det. Vi bytte födelsedagstårtan mot cheesecake på Cheesecake Factory, strosade runt på Farmers Market, köpte ett par avocado och avslutade på en husgerådsbutik med massor med rolig utrustning för bakning. En av mina glädjekällor i livet. Mode skönhet och bakning.

Adderade modeinspo vid mellanlandningen i Köpenhamn i form av Costume som är en av favoriterna när det kommer till tryckt press.

 

beverly hills

IMG_4917

the grove

Ubder-to-groove-free-ride

roa trip

img_4039

avocado

IMG_4972

IMG_4973

the cheesecake factory

IMG_4987

20120906-090437

IMG_4933

 

Två trötta killar, då sitter mamman så här bekvämt på 10h-flygresan….

IMG_4935

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.