SPORTLOV MED MINA KILLAR

sportlov

bowlingskor tove castor

 

Sportlov. 

När jag jobbade som lärare hade jag alltid sportlov med killarna, idag får jag verkligen planera min tid minutiöst för att få ihop alla bitar. Eftersom vi planerat in skidresan till påsklovet så hittar vi på andra saker den här veckan och spar utförsåkandet tills solen kan ge oss lite färg på kinderna och ngen behöver frysa om tårna när vi åker. Jag är riktigt fryssen så påsken passar mig betydligt bättre när det kommer till vintersporter.

Idag stor det därför bowling på schemat. Jag letade fram de mest retro av bowlingskor jag kunde hitta, jag älskar det med bowling, att det liksom finns en viss uniform. Det är kanske otippat men för mig är “vem kan slå Filip och Fredrik” ett favoritprogram när det kommer till styling. Kommer ni ihåg det programmet? När de tävlar i de olika sporterna har de alltid en “adekvat uniform”, rätt utrustning, in på shortsen, och alla accessoarer för att sätta känslan. Tennisshorts, piké, svettband i både panna och runt handled och vita tubsockar i regelrätta tennisskor om utmaningen är tennis. Vita ridbyxor, kavaj och vita handskar om de skall rida. Att vara rätt klädd för ändamålet förstärker självkänslan och självförtroende. Lika fel kan det bli om man inte känner sig som sig själv. I just det programmet (om det kom igen) skulle jag inte alls ha något emot att vara kostymansvarig.

 

styling filip och fredrik

 

När det kommer till bowlingskor gillar jag dem skarpt och skulle i och för sig definitivt kunna tänka mig ett par utanför banan också. Men Nike Cortez är ju inte helt olik en bowlingsko…men jag har inte kunnat bestämma mig ännu vilka sneakers jag skall satsa på.

Written By
More from Tove Castor

LE SNOB – Bea Åkerlund

Hur ska vi från och med nu kunna leva utan en Champagneväska?...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *