LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Tried & Tested – Spf från Rituals

Här är några av mina ständiga följeslagare den här sommaren, jag vet att ni kanske skrockar lätt åt solskyddsfaktorn men på Bornholm har vi faktiskt haft mycket sol, inte den där riktiga värmen men mycket sol!Det är faktiskt första året jag valt lite högre spf och det beror på:

  • Att jag fått svart på vitt vad som händer med hyn när jag var på den där scanningen i våras. Jag är inte beredd på att avskriva mina möjligheter att påverka hur mycket stryk min hy får ta.
  • Tatueringen – den jag håller på att ta bort – den behandlade hyn är så känslig och eftersom mitt behandlade område är på bröstet är jag inte heller beredd att riskera att det ska bli pigmentsflrändringar eller ngt liknande. På det området har jag dubblat, spf 50 och plåster!

Rituals är ett ganska nytt märke för mig men alla produkter jag testat har varit grymma. Sprayfunktionen på den här solskyddsfaktorn gjorde att det var oerhört lätt att smörja ut. Snabbt och lätt vilket underlättade när mina killar skulle smörjas, de gillar inte att det tar tid eller att de blir kladdiga, men denna sjönk in snabbt, luktar gott och fungerade. Bättre än ett annat märke som andra i huset använde. 

Solhatt från Mallorca, RayBan och strandfilt från House Of Rym är andra favoriter jag har för att både skydda mig från och njuta av solen med. 
Btw – Det ska bli 30 grader i helgen! 15 på lördag och 15 på söndag…
  
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.