LIFESTYLE - TOVE CASTOR

I WISH 3, 4 & 5/12

Vilken helg det har varit min fösta tanke när bloggen skulle ligga nere för uppdatering var Oj, nu kommer jag hinna med massor med annat och det gjorde jag visserligen. Dagarna fylldes med julklappsshopping och handbollsmatcher medan kvällarna slukades av middagar hos vänner och lussekattsbak. Bloggfritt betydde däremot inte att det blev en hel del jobb med visualisterna. Utvecklare behöver svar på frågor och en hel del uppgifter, koder, feedback och så vidare. Contentan av det här är – Herregud, hur mycket ska man hinna med på en helg?

 

Först ut på måndag morgon blir att titta ikapp på julklappstipsen i I Wish så här kommer 3, 4 och 5/12 på en och samma gång.

 

I wish 3 december – Dream Big Lucky necklace från CJ Jewellery

”Hag har sett den här stilen på halsband rulla förbi på Instagram. Kanske har massexponeringen fungerat eller är det helt enkelt ett mycket fint halsband. Idag gillar jag det mycket!”

 

Dream big lucky halsband

 

 

I Wish 4 december – Exuvianve Intensive Eye Treatment Masque

”En fuktmask som ger maximal långtidsverkande fukt till den känsliga huden kring ögonen”

 

XUVIANCE INTENSIVE EYE TREATMENT MASQUE

 

I Wish 5 december – Kate Moss ”Life is a joke” poster

”Lite smått ikonisk poster som jag inte kan låta bli att älska”

 

life is a joke kate moss

 

 

Varje dag fram till julafton lägger jag ut en ”I wish” – som en adventskalender – ett noga utvalt julklappstips av mig. Enbart baserat på vad jag gillar. Låt dig inspireras!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.