LIFESTYLE - TOVE CASTOR

I wish – 11 december

Ni kommer ihåg inlägget från igår angående att slå till? Idag tänkte jag leva som jag lär men det gick inte så bra. Idag på jobbet sprang jag förbi ett skyltfönster med två Gloria från Klong, en stor och en mindre. Mitt första möte med ljusstaken var tidigare i år på Formex och det var kärlek vid första ögonkastet. Jag kan se bågen framför mig när ljuset är tänt, fantasin sätter inge gränser för hur fint det måste vara. Men, nästa gång jag passerade fönstret var den mindre av dem borta och det var just den jag hade spanat in. Jag lovar – Här har ni den perfekta julklappen till vem som helst. Mamma, syrran, brudparet, studenten… jag tror inte någon blir besviken.

Däremot tror jag inte att Gloria från Klong är en av de trendiga produkterna som snabbt tar slut utan snarare att den kommer finnas i produktion, som en ny designklassiker, i sekler framåt så jag har med all säkerhet inte blivit utan bara för att någon annan hann föra just idag.klong Gloria

Vad jag själv vill ha är också mina allra bästa julklappstips.

Varje dag fram till julafton lägger jag ut en ”I wish” – som en adventskalender – ett noga utvalt julklappstips av mig. Enbart baserat på vad jag gillar. Låt dig inspireras!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.