EN HELT VANLIG FRILANS-BLOGG-DAG…

God Morgon!

Någon post Fashion Week depression hinner man inte ha för allt som borde gjorts under de tre dagarna gör man kommande tre. 

Men om ni tittade in på bildinlägget från FW så tänkte jag visa kontrasten (kontrast och kontrast) mellan en sådan dag och en ganska vanlig frilans/blogg-dag. 

Först ut: Planeringsmöte ute på Handarbetets Vänner inför ett kommande projekt. Jag träffade elever, kreatörer och administratörer. Ett sjukt roligt projekt som jag ser så fram emot. 

En outfit…


Och vidare till Chanpagne Baren på Södra Teatern för press launch med DrHauschka tillsammans med alla härliga beautytjejer och sist men allra härligast Jannike Reinholdsson


Där passade vi på att prova på några av de nya produkterna. För det kommer nya produkter, ganska många…..den 15 feb. Så det får vi återkomma till för det är lite hysch hysch och locket på tills dess…

Camilla från Premium Magazine var också där.

Efter presslunchen hade jag en speed date med min partner in crime – Karin Uggla. Vi hann med att planera inköp för nästa stora kampanj.

Gammal bild – kameran är inte alltid med
        

   ??‍♀️??‍♀️??‍♀️?????‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️?

Därefter gick jag förbi ett presskontor för att returnera saker jag lånat för att sedan skynda mig till tåget…som var för senat.

☕️☕️☕️☕️☕️☕️✔??‍♀️☕️☕️????????


Hann btw med att gå förbi Svenskt Tenn för att köpa ekollonvas nr 2 och 3. En var inte tillräckligt hemma hos mig. Sant.

Väl hemma satte jag mig med texter och bilder som ska ha lämnats helst nyss. Lägger ut en outfit och tittar på The Affair   tillsammans med ex antal koppar kaffe medan familjen är på handbollsmatch. 

Just nu:

Sitter på ett försenat tåg mot stan. Idag står IPL och inköp på schemat! 

Written By
More from Tove Castor

170126 MIN STIL

Lager på lager. Ett tips är att bära dina off shoulder-toppar över...
Read More

1 Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *