HÖSTENS SKÖNHET, MODE OCH ACCESSOARER

Ännu en pressdag till ända och jag har varit på fötterna hela dagen för att titta på nyheter inför hösten inom mode, skönhet och accessoar. Även om jag givetvis trendspanar för jobbets räkning så kan jag inte låta bli att landa i personliga favoriter. En av favoriterna är absolut den här rosa collegetröjan från Love Intimates. Love it!

Dagens (höstens) snyggaste byxa kommer från Maison Scotch. Den här byxan kan mycket väl, tillsammans med den rosa collegetröjan, hamna i min garderob i höst tillsammans med höstens snyggaste skor från Blankens. Faktum är att de skulle vara så snygga att styla tillsammans!

 

Även tillsammans med studsen i form av en blixt från Linda Fallenius Design

 

Eller trollhassel eller ett slätare örhänge från Liga Design

Eftersom mitt hjärta fortfarande finns i stallet fastän det gått så många år blir jag nostalgiskt nykär i armbandet med betsel från samma varumärke, Liga Design.

 

 

I tider när alla är en form av varumärke och alla på ett eller annat sätt jobbar med sitt uttryck (i alla fall i min bransch) så är BOOM en klocka i tiden. BOOM watches är klockan du designar själv genom att plocka ihop olika delar du gillar till ett unikt sammansatt ur designat av dig själv.

 

Så här gjorde jag när jag provade idag. En tove-klocka tillsammans med Castor-armbandet jag fått av min guddotter, aka systerdotter, och stjärnan (CASTOR) som jag fått från min syster. Mina bästa!

 

Något av det bästa jag vet är att prata med entreprenörer som lyckats; Caroline Svedbom är definitivt en av dem.

Snäckorna och de gula örhängena med något mindre stenar än vad vi är vana att se från Caroline Svedbom är några av nyheterna.

 

Alltid massa gott på pressvisningar. Jag uppskattar verkligen de som bjuder på godis och cupcakes. Annat vi blivit bjuden på dian var Tea & småkakor, tonsfiskburgare, avocadotacos och en och annan drink.
HÖSTENS SKÖNHET, MODE OCH ACCESSOARER
Jannike Jag och Emma hann stråla samman på Vass för att titta närmare på skönhet från bla Moroccanoil, Sephora, SwissClinic mm mm
rituals Express your soul
Limited Edition “Express your soul” från Rituals
Anastasia glow
Makeupartister från Anastasia var p plats för att visa deras nya glow-paletter
Passade på att få en Quickfix
Skönheten kommer både inifrån och utifrån. Lindarome har kosttillskott och matchande serum
codage serum
Codage – Vad produkten innehåller? Det är ingen hemlighet!
Den magnetiska ansiktsmasken appliceras som vanligt men när det är dags att ta bort den…
Magnetisk ansiktsmask. Magneten som är inlindad i papper avlägsnar masken utan att lämna några rester.
byTerry limited edition palette
Sommrig palett – Limited edition från byTerry
body scrum kokos
Kokosskrubb – Hur härligt!
eco coco
Kokos är en av de mest intressanta skönhetstrenderna. Nytt varumärke på svenska marknaden är EcoCoco


Allt gott – Nu ska jag sova. Imorgon väntar nämligen ännu en dag lika sprängfylld med inspiration.

Written By
More from Tove Castor

DAGENS

Dagens “returnera omsätta i något nytt shopping”. Äntligen har jag hittat en...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *