VISUALISTERNA

DAGS FÖR NYA SOLISAR – SYNOPTIK

Det är dags för nya solisar!

Igår avslutade vi en lång pressdag med ett event på Synoptik – Viualisterna Out & About – Det är dags att titta på nya solglasögon. Varje år är glädjen lika stor när man får plocka fram sina favoriter och längtan lika stor efter att uppdatera sig lite och investera i en ny modell till solglasögongarderoben. För visst har ni en solglasögongarderob? Visualisterna bygger absolut på sin.

Vi börjar bli gamla bekanta nu med Helen och hela Synoptikgänget och det är kära återseenden och glada kramar när vi ses. Helen som är glasögonstylist pratade om vårens trender och modemåsten och vi gjorde vårt bästa för att applicera det på vår egen stil och vad vi själva tror på. Just solglasögon ligger oss väldigt varmt om hjärtat eftersom vi två år i rad stylat trendvisningarna på Optikmässan och självklart hade Synoptik plockat upp de regerande trenderna för våren.

Trenden säger runda glas, spegelglas till viss del och platta glas. Bågen får gärna vara i metall och varför inte i färg? Från att ha varit väldigt färgstarkt så fortsätter färgtrenden men något mera nedtonad. Klassiska bågar i retrostil är fortfarande lika aktuellt och givetvis också en snygg cateye-modell. Vi hittade några favoriter som kanske mer bygger på vilken stil och modell som saknas i våra garderober än på den allra hetaste trenden, för helt ärligt så var vi nog på de hetaste vår17-trenderna redan förra året 😉

 

synoptik solglasögon solisar
Synoptiks glasögonstylist pratar solglasögontrender

 

Här är några av de bågar vi provade oss igenom. Kan ni gissa vilken av bågarna vi valde att få med oss hem?

 solglasögon trender

 

dags för nya solisar

Tack Synoptik för ett mycket trevligt event med god mat och varmt bemötande. Ni vet att vi gillar Er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.