LIFESTYLE - TOVE CASTOR

OPTIKTRENDER – OPTIKMÄSSAN BACKSTAGE

Jag såg precis att Karin lade upp lite backstagebilder från Optikmässan så jag hakar på. Lite bakgrundssurr från ett av mina nu återkommande uppdrag.  Tyvärr är det så att när man jobbar hinner man sällan  med att fotografera  så jag är så glad att vi hade Fotograf Peter Håkansson på plats och att jag i år tog mer hjälp  av Karin. Allt för att hinna med i frilanscirkusen och sedan är det såklart fantastiskt roligt att jobba tillsammans.  Tack Lotta Ahlvar för förtroendet, tack alla modeller för flärd och Shada Garib gör hår och make och tack darling Karin för bästa assistans!  Trenderna och bilder från visningen kommer snart.  Glasögonen är verkligen en it-accessoar!

 

stylist optikmässan

 

2 kommentarer

 • Åsa

  Suverän styling och fångar och får ihop trenderna:) Kan man ha ett annat system än klisterprickarna på glasen? Förfular ju tyvärr bilderna på accessoaren det handlar om, och jag tyckte det störde under visningen också… Kanske en liten papperslapp fasknuten på skalmen en bit bak? Ha en fin dag! / åsa

  • Tove Castor

   Tack snälla Åsa!
   As we speak retuschar fotografen bort prickarna på bågarna så bilderna kommer vara märkfria! Hans respons på din kommentar 🙂 Märkningen är för utställningen och jag ska ta det med mig och se om jag kan komma på ett bra förslag till nästa år. Har redan en ide på lut!

   Allt gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.