LIFESTYLE - TOVE CASTOR

ENTREPRENÖRSSKAP – VAD JAG HITTILLS LÄRT MIG DEL 1

entreprenörsskap tove castor

 

Det blir inte alltid som man tänkt sig – Det blir som det blir.

Ibland måste man vända om för att barnen går hem från skolan med influensa. Ibland händer de att en kund inte alls betalar fakturan som förväntat. (Ibland visar det sig vara fler fakturor än en.) Ibland får man göra om och göra bättre och ibland finns helt enkelt inte tillräckligt mycket tid. Ibland går det som tåget och man älskar sitt jobb och ibland är känslan att man är oövervinnerlig.

Men vad har jag då lärt mig?

Kanske det viktigaste (Därför blir det kontentan av Del 1) Man måste inte vara ensam. Min livlina (förutom min familj) är min frilanskollega, min partner in crime. Karin. Tillsammans har vi grundat visualisterna.se. Tillsammans höjer vi ribban. Tillsammans säger vi ”Fuck it” i motgång och ”high five” när vi har medvind. Vi säger pepp, vi säger krya på men sist och inte minst säger vi Godmorgon!. Som frilanskollegor brukar vi ha morgonmöte över telefon där vi peppar varandra och är varandras bollplank. Som frilanskollegor har vi landat jobb att göra tillsammans och hjälpt varandra när någon behövt en extra hand.

Det har jag lärt mig. En klyscha men ack så sann – Ensam är inte stark.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.