ORANGE IS THE NEW BLACK

ORANGE IS THE NEW BLACK

ORANGE IS THE NEW BLACK

 

Idag är dagen då fjärde säsongen av Orange Is The New Black släpps och man kan lugnt konstatera att hypen är stor. Många har liksom jag väntat länge. Det här är precis en sådan serie som jag nämnde i 24 svar, en serie där man pendlar mellan att känna för och emot karaktärerna. Kan det till och med vara så att serien gett den orangea färgen en hype? Vi som  är födda på 70-talet och väste upp under 80-talet hade en helt annan relation till orange, i alla fall jag. 

Idag finns det däremot så grymt fina nyanser av orange och man väljer ofta färgen på sina statment pieces. Snygga mockapumps från Jennie-Ellen tex. Även på naglar och läppar har orange varit stort i modebilden under flera år. Just nu finns en uppsjö av ganska grälla oranga plagg i butikerna och orange är snyggt mot bruna ben. Personligen gillar jag de smutsiga tonerna något bättre och skulle definitivt kunna tänka mig orangea skor, accessoarer mm. Jag kommer bära orange på naglar och läppar i vanlig ordning. jag vågar mig också på att LOVA att #orangeisthenewblack och ? emojin kommer vara en favorit bland många på Instagram hela sommaren. Där kan ni hitta en uppsjö av inspiration!

 

ORANGE IS THE NEW BLACK

Toppar och sandaler från Ganni, Tröja och kjol från Dagmar, Nagellack från OPI, Pumps från Jennie-Ellen, Linne och klänning från H&M och läppstift från Lancome.

Written By
More from Tove Castor

STATEMENTÖRHÄNGE

    “I make jewellery contact before eye contact”  Svenska Langaeble gör stilrena smycken...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *