FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Veckans bästa v.39

kärleksmums baka blogg

Helgen gick så fort att jag inte hann med att sätta mig ner med veckans bästa, men det är inte alls illa att börja den här veckan med att tänka tillbaka på allt det bästa heller.

1. 

Jag sparade det bästa till sist. Min äldsta spelade USM på hemmaplan och för oss föräldrar innebar det inte bara en helg på läktaren. Vi har roddar med sekretariat, scheman och kafeteria då vi varit värd för ytterligare 4 lag från olika delar av landet. För min del innebar det en fredagskväll vid symaskinen för att sy om målvaktströjan, bakning och sedan seketeriatstjänst. Men jag kan inte komma på ett bättre sätt att spendera helgen. Men hela min familj, alla andra familjer och all den där glädjen och kämparandan som kommer därtill. Det finns så många bra människor i vår närhet. Det behöver inte bli svårare än så! Helgens outfit blev sedermera min svarta hoodie ”Stolt Vassundasupporter” hela helgen och en knut på huvudet.

2.

Det har varit många events och pressvisningar i veckan. KappAhl har visat upp sitt nya butikskoncept, Exuviance sina nya toner på foundation, d.brand och samsung sin nya kollektion och telefon, DAY och 2ND DAY sina vårkollektioner, Deichmann sina skor och Cubus sin nya denimlinje Stay Blue. Mer om alla dem kommer såklart och en del har ni redan fått läsa om.

3. 

På jobbfronten har jag hunnit med två stylinguppdrag och en del artiklar för Blogozine.se. Men så har jag också hunnit med att träffa flera av mina bästa på fika (med gravid), lunch (men blivande 1-åring) och en massa snack och planeringsarbete med Karin Uggla såklart. Socialt har det varit en toppenvecka!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.