LIFESTYLE - TOVE CASTOR

PART TWO FYLLER 30ÅR OCH FIRAR MED JUBILEUMSKOLLEKTION

Mitt i Fashion Week passade Part Two och Spalt PR på att bjuda in till en härlig frukost för att fira Jubilaren. Part Two fyller nämligen 30 år!

När man är trettio så börjar man som människa landa, man börjar uppskatta sin historia snarare än att hela tiden söka sig genom livet. Man vet vad man vill och man vet vad man gillar OCH man vet vad man är bra på! Part Two är bra på fantastiskt vardagskomfort i bra kvalitet och verkligen bra på stickat. De firar med att ge ut en jubileumskollektion i stickat där inspirationen och mönsterskatten kommer från dess egen historia. Man har inspirerats av sina egna imagebilder och tagit fram sina allra bästa material och modeller. 

Själv inspirerades jag av hantverket i den stickade jubileumskollektionen och kvinnorna bakom som var på plats för att bertätta för oss om Part Two. Men jag inspirerades också av den fantastiska frukosten, och sällskapat samtidigt som jag sneglade lite extra mycket på plaggen i skinn och leopard. Skinntoppen är väldigt fil, likaså det blommiga på svart botten.

 

IMG_5475

Part two 30 år

Part two 30 år

IMG_5477

IMG_5482

blommor

leopard

IMG_5471

chanel slingback

tove castor

skinntopp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.