DYRT KAN DET BLI

  

Ett maraton är 4,2mil och 21 dagar är 504 h. En vecka i fjällen är 7 dagar. Helt kryptiskt? Om jag säger såhär; efter att ha jobbat 21 dagar i sträck känns det som jag sprungit inte bara ett maraton och att en vecka i fjällen just nu känns som himmelriket! 

What a girl to do? Jag ägnar resan år att bläddra i tidningar, skriva önskelistor och shoppinglistor och det kan bli dyrt det här ?

Med det sagt passerar vi snart Sveg på väg upp till Vemdalen och äntligen ska vi hänga med varandra bara min familj och cocoona. Vi ska stå i backarna från morgon tills de stänger av liftarna, pausa på After Ski och basta i stugan. Som varje år. Fjällen på vintern och båt i skärgården på sommaren, det är våra bästa. Men också Bornholm såklart…

Shoppinglistorna ska jag finslipa på men sedan har jag också ett paket från Anastasia med mig som jag hämtade precis innan vi åkte, det blir mitt påskägg! 

Tags from the story
,
Written By
More from Tove Castor

OLJOR IS THE SHIT!

Jag har verkligen en förkärlek till det här med oljor inom hudvård....
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *